KLIK KLIK

26.7.11

cari blogger POLKADOT

ASSALAMUALAIKUM 

Selamat pagi semua dan salam 1 Malaysia...

Hari ni Cik Semut terfikir nak cari kawan-kawan blogger yang backgroundnye ade POLKADOT...
Boleh jadi gang Cik Semut yang minat POLKADOT ni...
Boleh kawan-kawan tolong carikan rakan-rakan POLKADOT?
Tak kisah la dot-dot tu besar ke, kecik ke, warna warni ke, satu warna ke, tersusun ke, terabur ke..
janji memang POLKADOT
Bukan pe saje nak buat jadi gang Cik Semut je...

  • sila tinggalkan link di ruangan komen. 
Terima kasih kawan-kawan... 



Cik Semut : "terus mencari kawan-kawan POLKADOT"

23 comments:

  1. penulis datang melawat, follow dan komen blog kamu

    ;D

    ReplyDelete
  2. SY PON POLKA DOT...

    http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com

    & salah sorangnya lily:

    http://qistinaolivia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. lya ~ cik semut dah masukkan awak n kawan awak...

    ReplyDelete
  4. Thx ya masukkan kita dlm list.. ;)

    ReplyDelete
  5. nad geng polkadot pink..mai tengok kalau tak caya..:)

    ReplyDelete
  6. lupa nak cakap..nad pon blogger pahang jugak..:)

    ReplyDelete
  7. alooo eka takde polka dot..hihihihi

    ReplyDelete
  8. nadya ~ dah add nadya dah.. =) pahang kt mana? mana tau berselisih bahu ke...

    ReplyDelete
  9. cik eka ~ cik eka tak pe lah kalau tak de polkadot, still gang blogger jgak =)

    ReplyDelete
  10. saya SAYA saya mnt polka dottt dottt hehehe !!! >.< genggenggg


    http://yanadimple.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. SY NK TUKAR LAA KEPADA POLKADOT..LEH GENG DGN KAMU...=P..MOGA DPT CARI KAWAN POLKADOT EH

    ReplyDelete
  12. yanadimple ~ok cik semut masukkan kamu wlau blog kamu tak de dot2, tapi kamu minat dot2...

    nyamuk ~ nama kamu dah ada..

    merahitujambu ~ tukar la..boleh gang..tapi kita masih kawan baik kan... Cik semut masih mencari gang2 ni

    ReplyDelete
  13. tenkiu2~

    ^^


    uish, siap buat geng dah ni. hihi

    ala, blog kite bukan polka dot tu. bintik2 kecik je. haha :p

    ReplyDelete
  14. Najla'Aqilah ~ tapi tak mcam polkadot pun, lampu2 bulat2 je..tapi ok lah, boleh diterima lah.

    siti kektus ~ kalau ade gang seronok skit pegi jalan2 comment2... bintik2 kecik tu polkadot jugak tu...

    ReplyDelete
  15. hey dear, comel blog kamoo :)
    Meh follow kiter meh...

    http://mizmarmalade.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. kita tetap kawan cik semut..muaahhh..hehehe

    ReplyDelete
  17. ahh ini satu konspirasi!! tidak adil!! haha

    ReplyDelete
  18. mirmamalade ~ orait.. wanna be your friends too..tq

    merahitujambu ~ mmuaahh utk sorang kawan yg baik..=)

    fairuz ~ bukan konspirasi laa...saje suka suki je...

    ReplyDelete

Klik Sekali