KLIK KLIK

4.4.11

Hebat sangat ke kaki kanan korang?

Jom Cube Sesame!

Mulanya aku fikir otak kite ni boleh handle semua benda. Kita yang mengawalnya, tapi bila aku cuba sesuatu ini, aku rasa waaa.... Memang gile!. Korang pun kene cube ni!. 
Rupenya ada sesuatu yang otak kite ni tak leh handle.


Cume amik 2saat je, dan korang akan tersenyum panjang cam aku...
Keliru kejap kepala otak aku ni... dan aku masih terus dan terus kan kot-kot la kaki aku mmg terer, tapi ...
Ish, korang try r sendiri !



  • Masa korang duduk mengadap komputer or lappy kesayangan korang tu, cube letakkan kaki  kanan korang atas skit daripada lantai, pastu korang wat putaran ikot arah jam.  





  • Sambil buat putaran tu, cube korang lukiskan nombor 6 di udara dengan tangan kanan korang.








Eh, kaki korang tu dah tukar arah la...
Korang perasan tak??

Kan aku dah bagitau...
Korang buat la mcam mana pun, msti kaki korang tetap mcm tu...
Cube lah lagi... kalau ade yg berjaya, bagi aku formula korang ye...
Tahniah! 

Sharing is Caring! 

3 comments:

  1. Hahaha.. Betul lah.. Ngee :) Time ni memang tgh dok depan laptop habiskan keje.. Tapi rilex jap layan blog.. Sekali try betul lah.. Memula tu betul kaki ikut arah jam.. Sekalim lepas buat no6 tu rasa cam kaki pun terikut sama.. Kemudin. trus teringat masa tadika dulu.. Kena dok bersila.. Tangan sebelah genggam dan tangan sebelah terbuka dan kedua duanya diletak atas paha.. Gerakan serentak.. Memang tak dapat nak buat gerakan berbeza.. Hahaha..

    Entry Terbaru 1 : Berkat Emak Undi ; Shaheizy Sam Bintang Paling Popular 2010
    Entry Terbaru 2 : Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010

    ReplyDelete
  2. hahaha,... betol la.. ish.. awat gitu? hehehe...

    ReplyDelete
  3. d_tieah ~ tu lah, semua org dah buat pun tetap jd macam tu, konon2 kite boleh kawal bila buat mcm2 mcm lucu la pulak...ehhehe

    Azian Amar ~ tindakan luar kawal otak kite.. =)

    ReplyDelete

Klik Sekali