KLIK KLIK

8.6.11

Ben Ashari Ajak Kutuk Blog Aku


Salam Semua...First time aku try ni. Tak tau menjadi ke tak... tengok rakan2 blogger Cik Semut semua nye join :

Cik Semut sekadar mencuba sesuatu yang baru... so, mempersilakan tetamu-tetamu yang diundang atau yang tidak diundang sekalipun, silalah komen blog Cik Semut yang serba kekurangan ini... kepada yang tidak ada blog tu pun, harap2 boleh komen dengan menukarkan identiti korang daripada "anonymous" kepada nama-nama yang best...


Jom join ramai-ramai :
Buat satu entri ... 
  1. Letak header ben ashaari blog ...
  2. Tajuk : BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tinggalkan url entri di ruangan komen ini .. 

    "pssttt : walaupun Cik Semut merangkak-rangkak nak buat benda alah ni. nak copy header pun tak reti.."

6 comments:

  1. assalam...haa nie jadi pun,bagus2 along dh maju dua tiga puluh tapak...hehehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih... hehehe test ni... jadi ke kalau mcm ni? alhamdulillah.. hehehe terima kasih Adam sebb sudi tolong saya yg rabun Blog ni...

    ReplyDelete
  3. cantik dan simple...cantek menarik tertarik memang terbaik!keep on writing..sharing is caring

    ReplyDelete
  4. idaida0504~ terima kasih... saya budak baru belajar... keep sharing for caring yeah.. ehhehe

    ReplyDelete
  5. okeh je blog ni . cuma lambat nak background lah . tapi keep it up eh kak ? harap dapat kritik atau kutuk dekat blog sya same eh ?
    http://whenstorybegin97.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. terima kasih kady.. Cik Semut pun tak tahu la mcm mana.... baru je dlm dunia blog ni... kalau ade cara utk bg cepat background ni..tolong la kongsi ngan Cik Semut ye.. terima kasih..

    ReplyDelete

Klik Sekali