KLIK KLIK

14.6.11

Terima Kasih Blogger

Assalamulaikum...


Dalam kesuntukan masa ini, Cik Semut sangat-sangat ingin berterima kasih kepada kawan-kawan blogger Cik Semut. Selalunya kalau bukak blog, Cik Semut cuma berfikir perkara apa yang nak dikongsikan dengan kawan-kawan Cik Semut. Tiba-tiba hari ni buka Blog, tup-tup Cik Semut tengok ramai yang sudi comment kat entry Cik Semut tentang Solat. Sebelum ni Cik Semut fikir kalau perkara-perkara berkaitan keagamaan ni tak ramai org nak baca.. apa pun, terima kasih kepada kawan-kawan Cik Semut :
Terima kasih sekali lagi sebab support Cik Semut dalam dunia maya ni.. Sama-sama kita keep in touch  ye...
Moga kehidupan kita sama-sama diberkati Allah. Amiin.

6 comments:

  1. hahahaha..

    adik ada dlm list lah..

    ReplyDelete
  2. cik semut!! :) hehe. same2 kita kongsi cerita cendawan! hehe. tapi kalau saya punya taik..ampuni daku! heheh :)blog cik semut best! entry matang!

    ReplyDelete
  3. apa pon yang kita cerita dekat blog..apa pon org nk ckp.biar kan..itu hak kita kan...masing2 ada penceritaan masing2..

    napa sy ada dlm list eh??

    ReplyDelete
  4. Muhammad hanif ~ sebab awak semut sengal..hehhe
    senyum skkit

    isteri Encek Bard ~ sekarang ni rasa happy sgt.. rasanya baru je knl isteri Encik Bard ni..

    NAMEE ~ yg taik tu boleh wat baje... tapi sy
    tetap suke blog namee... suke suke suke!! sila la singgah lagi...saya pun akan berkunjung ke blog namee

    merahitujambu ~ betol tu..tapi kdg2 kita juga perlu menghormati perasaan org lain, jga sensitiviti org lain... sbb ada dlm list, sbb cik merahitujambu buat saya happy dgn comment kt entry saya..

    ReplyDelete
  5. serius...dari blog la jumpa ramai kwn..walaupon hanya sekadar di alam maya saje

    ReplyDelete

Klik Sekali