Skip to main content

Terima Kasih Blogger

Assalamulaikum...


Dalam kesuntukan masa ini, Cik Semut sangat-sangat ingin berterima kasih kepada kawan-kawan blogger Cik Semut. Selalunya kalau bukak blog, Cik Semut cuma berfikir perkara apa yang nak dikongsikan dengan kawan-kawan Cik Semut. Tiba-tiba hari ni buka Blog, tup-tup Cik Semut tengok ramai yang sudi comment kat entry Cik Semut tentang Solat. Sebelum ni Cik Semut fikir kalau perkara-perkara berkaitan keagamaan ni tak ramai org nak baca.. apa pun, terima kasih kepada kawan-kawan Cik Semut :
Terima kasih sekali lagi sebab support Cik Semut dalam dunia maya ni.. Sama-sama kita keep in touch  ye...
Moga kehidupan kita sama-sama diberkati Allah. Amiin.

Comments

  1. hahahaha..

    adik ada dlm list lah..

    ReplyDelete
  2. cik semut!! :) hehe. same2 kita kongsi cerita cendawan! hehe. tapi kalau saya punya taik..ampuni daku! heheh :)blog cik semut best! entry matang!

    ReplyDelete
  3. apa pon yang kita cerita dekat blog..apa pon org nk ckp.biar kan..itu hak kita kan...masing2 ada penceritaan masing2..

    napa sy ada dlm list eh??

    ReplyDelete
  4. Muhammad hanif ~ sebab awak semut sengal..hehhe
    senyum skkit

    isteri Encek Bard ~ sekarang ni rasa happy sgt.. rasanya baru je knl isteri Encik Bard ni..

    NAMEE ~ yg taik tu boleh wat baje... tapi sy
    tetap suke blog namee... suke suke suke!! sila la singgah lagi...saya pun akan berkunjung ke blog namee

    merahitujambu ~ betol tu..tapi kdg2 kita juga perlu menghormati perasaan org lain, jga sensitiviti org lain... sbb ada dlm list, sbb cik merahitujambu buat saya happy dgn comment kt entry saya..

    ReplyDelete
  5. serius...dari blog la jumpa ramai kwn..walaupon hanya sekadar di alam maya saje

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KUTU BABI

Assalamualaikum.. Toing! Toing! Menggeliat puas! Rasa mcm dah hampir sebulan membiarkan blog ini sepi... chewah!. Memang pun. Aku masih dalam proses menyusun jadual hidup selepas berumahtangga. Tapi entry kali ini aku belum nak berkongsi perihal perkahwinan. Ada hajat di hati tu...tapi belum lagi lah nak taip entry. Hari ni nak cerita pasal benda dalam gambar ni. Sumber  GOOGLE. MEMPERKENALKAAANNNNNN ......  'Kutu Babiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'  Tarraaaaa aaaaaaaa Benda ni banyak la terdapat di kawasan kampung-kampung yang berhampiran dengan hutan belukar... Nama pun kutu, dia memang suka hisap darah. Dia ni kecik je... Mungkin terbang atau dibawa angin, atau dibawa oleh haiwan-haiwan peliharaan kita yang suka sangat memburu dan bersiar-siar dalam hutan contohnya kucing. Si kecil ni memang pakar mencari makanan di urat-urat tubuh kita ni. Tempat yang paling syok sekali katanya dicelah-celah lipatan tubuh contohnya belakang telinga, kelopak mata,

Lentur Buluh

GOOGLE 1. Jika anakmu berbohong ,itu kerana engkau  menghukumnya terlalu berat. 2. Jika anakmu tidak percaya diri,itu kerana engkau tidak memberi dia semangat. 3. Jika anakmu kurang berbicara,itu kerana engkau tidak mengajaknya berbicara. 4. Jika anakmu  mencuri , itu kerana engkau  tidak mengajarnya memberi . 5. Jika anakmu pengecut,itu kerana engkau selalu membelanya. 6. Jika anakmu tidak tahu menghargai , itu kerana engkau  berbicara terlalu keras kepadanya. 7. Jika anakmu marah,itu kerana engkau kurang memujinya. 8. Jika anakmu suka berbicara pedas, itu kerana engkau tidak berkongsi dengannya.   9. Jika anakmu mengasari orang lain , itu kerana engkau suka melakukan kekerasan terhadapnya. 10. Jika anakmu lemah, itu kerana engkau suka mengancamnya.  11. Jika anakmu cemburu, itu kerana engkau membiarkannya. 12. Jika anakmu mengganggumu, itu kerana engkau kurang mencium & memeluknya.  13. Jika anakmu tidak mematuhimu , itu kerana engkau menuntut terla

Hadiah & Perempuan

Assalamualaikum... Bloggers AND Readers sekalian... Macam mana semangat hari ke-3 di tahun baru ni... Moga semuanya sihat dan ceria.. Interframe sikit kat sini. Perempuan & Hadiah. Cik Semut rasa perempuan dan hadiah memang tak dapat dipisahkan. Saling mencintai.. chewah! Dengan kata mudah. Perempuan memang suka dapat hadiah... Betul tak? Tak kisah dari siapa pun.... Mak ayah? Kekasih hati? Kawan-kawan? Betul tak? Tunggu je birthday, anniversary, hari kenduri kahwin.... Perempuan memang teruja nak buka hadiah kan... sila ke blog Henchik Hensyem yang suka bagi hadiah Tapi Lelaki?? Cool je... mungkin dalam hati excited tapi ego, so cover lah sikit kan... Atau lelaki lebih suka memberi hadiah, dan melihat penerima hadiah tersenyum sampai ke telinga? Mungkin itulah hadiah paling bermakna untuk lelaki? Cik Semut teka saja... Tak dapat nak tafsir hati lelaki ni.... ..minta lelaki lah yang jawab persoalan ini ye, Sebenarnya Cik Semut nak minta panda