KLIK KLIK

25.7.11

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


ASalamualaikum...

Cik semut pun nak join sini jugak.. sudillah kritik2 blog cik semut ni dari pandangan mata dan hati yang tulus mulus kalian ye... moga kita sama2 dpat mantapkan seni blog kita.. amin...

25 comments:

  1. ajar akak buat scroll list tu mcm mane....eh eh..kritik ke tu?? :)

    http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/beb-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  2. emm... description kat header tu cam x berapa jelas la sebab kena lindung ckit ngn tulisan semutsenyum tu... lagi, rasanya kalau buat 2 column layout mgkin lagi kemas kot. sebab sidebar kiri kanan nampak cam x begitu teratur.

    tu je. sy suka sgt2 background n header blog kamu. comel :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  3. salam kunjungan..
    nk kritik pe ek...
    description kt bwah tu xnmpk sgt..tu j..yg lain..ok..
    ske ad waktu solat tu.

    http://semut-senyum.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. xtau nak kritik apa..

    sebab xsuka kritik blog orang...hehe...

    semua blog suka terjah n baca..hehe..

    ok ja blog neh...cuma header la..letak gambar semutsenyum..eheh

    ReplyDelete
  5. entah la cik semut..rasa macam berat skit nk loading page ni..hehe

    ReplyDelete
  6. ye sangat sokong...beeeerat mcm treller..erkk..

    http://purnamalie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  7. uits... tengkiu kawan2...
    berat ek? emh, kene chek apa yang tak kena ni.. slalu nya apa yang menyebabkan berat ek???

    ReplyDelete
  8. belog semut berat sket nak loading..banyak sgt semut ni...hihihihi....

    kuat makan gula!

    ReplyDelete
  9. tu lah..dari tadi duk cari ape yg silap sampai loading lmbat.. mungkin theme kot...

    ReplyDelete
  10. tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  11. SALAM....
    tq singgah yerk..=)
    hmm...tkar lhaa template smut..baru padan gan name blog nie...hehehe...
    just bg pndapat...=)

    ReplyDelete
  12. hi.. ty sudi komen blog saya ea :D saya rasa blog ni k je.. tapi, nape ea title n banner Abang Ben tu collide? float button tu pun collide? ke saya je yang nampak cam tu? anyway, nice blog n hepi blogging k ^^

    ReplyDelete
  13. uh-oh.. komen box kalu bole tukar jadi pop up window.. tu saja.. peace :D

    ReplyDelete
  14. Sy xtaw nk kritik..hehe..dtg singgah balik..tq kritik blog sy...:)

    ReplyDelete
  15. beratnya nak loading ^^

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  16. Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  17. salam.
    berat sikit blog ni sbb template ni kot.hihi
    tapi overall,ok je.nice blog

    http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  18. Berat lah blog ni. Dan better buat satu je sidebar. Dua sidebar ni mengecilkan ruang entri. Orang dtg nak baca entri kan, bukan nk tgk sidebar. Heheheh.

    Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  19. selamat berblogging.. thanks singgah blog..

    ReplyDelete
  20. Feedjit x perlu, nak kotak komen ni tukar lah ke pop up window. =D

    ReplyDelete
  21. blog ni da chomel da.cuma ada certain widget yg xperlu kot.thanks dtg jenguk blog sy! :)

    ReplyDelete
  22. terima kasih kawan2 yang sudi komen, cume saya budak baru belajar... ni pun tengah buat ape yang tak patot. tengah nak adjust mana patot.. =)

    ReplyDelete
  23. singgah n follow sini

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete

Klik Sekali