KLIK KLIK

9.8.11

Background baru

Assalamualaikum,

Setelah beberapa lama Cik Semut tak sehat akibat kehilangan identiti diri, hari ini Cik Semut kembali bersama identiti baru dan Cik Semut pun kembali cergas seperti sedia kala..

Oleh itu, Cik Semut nak tahu jugak la apa komen kawan-kawan Cik Semut ni terhadap background Cik Semut ni... Cik Semut tak pandai nak buat sendiri. Download, copy paste code je. Eheheheh, itu je yang pandai pun... hehehe...

Mohon support daripada rakan-rakan blogger Cik Semut yang baik hati semua ni ye.. Terima kasih.

"Sila tinggalkan komen sikit sebanyak ye..."

9 comments:

  1. wah, dah berwajah baru ni..nice..

    ReplyDelete
  2. ok ke wajah baru ni???? lambat loading tak? cik semut asalnye nak wat 2 column, tapi bnyk yg tk berkenan...

    ReplyDelete
  3. Cantik..loading pun cepat jer.. ;)

    ReplyDelete
  4. cantik je polkadot ni..suka sgt..cik semut dh sihat ye??miss u laaa

    ReplyDelete
  5. ok ja cik semut manis...ila suka ja..

    nanti letak header..lagi bertambah2 cantik..;-)

    ReplyDelete
  6. lily mummy qistina ~terima kasih

    merahitujambu ~alhamdulillah dah sehat dah, cume batok2 je masih ade...

    wahida alias ~ terima kasih. ehhehe

    ila hunnybunny ~ ala, cik semut tak pandai nak wat header la...teringin jugak sebenarnya

    siti kaktus ~ tak berat ek.. ok, alhamdulillah... =)

    ReplyDelete
  7. Wewitt! Polka doottt! Comeynyeh! =D

    Loading lak bedezup laju. Suka! =D

    ReplyDelete

Klik Sekali