KLIK KLIK

2.8.11

Tolong Cik Semut !

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia...

TOLONG !!!!!
Cik Semut masih mencari identiti blog Cik Semut yang hampir hilang.. Cik Semut mencari background polkadot yang cantik-cantik dan memenuhi citarasa Cik Semut, tapi dari semalam cari tak jumpa-jumpa, tak berkenan di hati..... Aduyaiii....

Kawan-kawan, rakan-rakan blogger Cik Semut sekalian, kiranya ada yang sudi menghulur bantuan untuk mengurangkan kekusutan fikiran Cik Semut di bulan Ramadhan penuh barakah ini, sila kan lah..... Cik Semut dah buntu akal fikiran dah ni.... terima kasih banyak-banyak...

Mood : Kusut Masai

8 comments:

  1. amy suggestkan cik semut cari kat glitter , kat sana macam2 jenis back ground boleh dapat but kena mengunakan coding html la.

    ReplyDelete
  2. amboi mcm hilang ape je ni..hehee..
    cari balik smpai jumpe.. :)

    ReplyDelete
  3. Amy syaquena ~ terima kasih... emh, nanti cik semut cari ye.. terima kasih...

    abah khalisha ~ tak pe lah abah, terima kasih sudi baca n comment...

    nyrah rara ~ hehehe, penting tu rara...

    ReplyDelete
  4. minat betul polkadot yer..
    tkjut jugak cik ana tgk tbe2 je lain blok cik semut ni..igt dh ubah citarasa...hehe

    ReplyDelete
  5. tu lah, dah tak cantik...
    masih mencari lagi ni

    ReplyDelete
  6. wah...cantik laa yang sekarang ni..lama x drop komen sbb kehilangan link awok..=/..salam ramadhan

    ReplyDelete
  7. cantik ke mcm ni? saya nak cari yang cantik n kemas lagi... emh, mcm mana link boleh hilang?

    ReplyDelete

Klik Sekali