KLIK KLIK

28.8.11

Teh Tarik Panas!!!


 google je senang!

Assalamualaikum kawan-kawan...

Malam ini merehatkan diri sebentar di depan pc di kampung halaman... Ada sedikit ketensionan  yang melanda Cik Semut di kala ini dengan P.C kt rumah ni...

PERTAMA :
Cik Semut tak dapat nak comment kat entry-entry kawan-kawan sekalian... TAK TAHU KENAPA...

KEDUA :
Cik Semut tak dapat nak bukak akaun facebook Cik Semut... TAK TAHU KENAPA...
Tapi yang adik-adik punya boleh pulak...

KETIGA :
Ada sesetengah blog kawan-kawan yang Cik Semut tak dapat nak bukak.... TAK TAHU KENAPA..

Cik Semut ni bukan pandai sangat hal ehwal yang berkaitan dengan I.T dan P.C ni... Asal Cik Semut guna P.C kat rumah ni je, msti tak boleh buat  semua yang seperti di atas tu... Selama ni guna p.c kat office je...(kantoi)...

Kesudahannya, Cik Semut bikin TEH TARIK PANAS punya, sambil menaip entry ini..
Sluurrppp, sluurrpppp....

4 comments:

  1. aik cik semut...

    kenpa terjadi semua tu...heheh

    layan teh tarik pnas hujan2 neh sedapp jugak..ehhehe

    ReplyDelete
  2. ait nape jd cmtu eh??
    errr maybe ade la tu setting kene tukar kat mne2 ke..sabar ye..hehe

    wahhh teh tarik panas2 sedapnye ujan2 nih..nyum3!!

    jemput ke blog..
    ade kad raya spesel utk kwn2 :)

    ReplyDelete
  3. cik semut..wat teh secawan je ke?nak gak...hehe

    kene format dah pc tu asenye..hehe kg kt ne ek cik semut yg comel..hehe xmau gigit2 sy ek..

    nway..selamat hari raya ek ek cik semut...jemput dtg umh ek..

    ReplyDelete
  4. Sabar ye cik semut.. hehe! btw, slmt hari raya aidilfitri + slmt menyambut ulangtahun kemerdekaan yg ke-54 dear.. wink3! ^^

    ReplyDelete

Klik Sekali