KLIK KLIK

15.8.11

Blog Pun Nak Raya

Assalamualaikum kawan-kawan... relax-relax di bulan puasa ye...

Rasanya bandar-bandar dah penuh dengan manusia-manusia yang membeli belah untuk persiapan raya.. Korang pula macam mana? Baju baru berapa pasang? Kain langsir baru? Sarung kusyen baru? Bahan-bahan buat kuih dah beli? Ni yang dapat BONUS lagi lah sakan membeli ye dak? Biar berpada-pada ye kawan-kawan. time gaji nanti 2nd round punya shopping kan kan kan...


Hari ni Blog Cik Semut berwajah baru.... macam blog pulak nak raya, tapi apa salahnya kan... Amacam? ok tak? Blog sebelum-sebelum ni semua yang 3 column... ni 1st time 2 column je, warna pun tak banyak... Mungkin lebih relax. Cik Semut nak kawan-kawan kat sini rasa relax setiap kali singgah kat blog Cik Semut ni ye... So, ape KOMEN korang tentang wajah ini? menarik ke tak? relax ke tak? lambat loading tak? bla...bla...bla... Sekian, terima kasih.


9 comments:

  1. wahahhah

    cat baru dah rumah cik semut...

    ok ja ila tengok..loading rasanya cepat kot...ila lmbt ckit sebab tenet ila slow melow kejap...ehehhe

    semoga sukses sokmo cik semut..ehheh

    ReplyDelete
  2. hai cik semutt! :)
    wahh..da deco-deco blog utk raya la..ni yg jeles ni..huu^^
    hm, nmpak kemas n selesa cuma bckgroundnye mcm gelap sikit kot..tu bg mata hana la..mklumlah, mata org rabunnn..kihkih^^

    ReplyDelete
  3. dh cari baju raya eh???blog raya jugak ke??hehe

    ReplyDelete
  4. makin comel blog semut ye...hehe semangat raya la tu..

    ReplyDelete
  5. ala xsempat nak tgk wajah lama belog cik semut

    1st time singgah sini

    ReplyDelete
  6. kejap je dah nak raya eh. ehehe

    ReplyDelete
  7. nice simple.
    bak kata omputeh simple is more:)

    ReplyDelete
  8. ila hunnybunny ~ terima kasih ila... alhamdulillah kalau loading cepat, tak suke buat org tertunggu2 singgah umah cik semut ni...

    hana foswana ~ back ground mmg sengaja digelapkan utk merehatkan mata sebenarnya... tak elok kalau tgok bnda2 terang sangat tau, cik semut pun rabun jugak ehhe...

    merahitujambu ~ baju raya dah hantar tempah, belum siap lagi, so wat blog raya dulu lah..

    lyly ~ terima kasih.. puas jugak mencari cat yang sesuai ni

    si para-para ~ ye mmg semangat btol raya ni... heheheh

    Lea isNaw ~ hye Lea, slamat berkenalan... jangan pandang belakang heheh, singgah la lagi ye

    hamzah ~ tak terasa sgt puasa kali ni kan...cepat je masa berlalu

    cik jatt ~ itu yang terbaikkk...!! =)

    ReplyDelete

Klik Sekali