Skip to main content

Boleh pandang-pandang...

Assalamualaikum...

Apa khabar sahabat2  blog aku ni... rindu kt korang... korang ni rindu aku ke tak? hehehhe, sape lah nak rindu kt aku yang punya blog buruk ni kan... hehehh
Mintak maaf ye kawan-kawan..kerana kesibukan  masa aku sehingga aku tak sempat nak menaip madah-madah punjangga untuk korang kt blog aku ni.

Meh sini aku nak cerita skit.. baru-baru ni aku busy melatih students aku, melengkapkan dua tarian... aku buat step untuk tarian 1 Malaysia dan tarian moden guna lagu Ana Raffali tu... Boleh pandang-pandang...Jangan pegang-pengang....  haaaa, itu yang pasalnye.. aku busy aku masih amatur, Itu persembahan mereka yang pertama.Tapi aku bangga kerana kesungguhan dorang sehingga membuahkan hasil yang boleh dibanggakan... Sempat lah aku snap dengan handphone murah aku ni, oleh itu kualiti gambar pun tidaklah sebagusmana ye...




Gambar-gambar di atas adalah gambar students aku yang sempat aku snap. Jangan nak cari aku kat dalam gambar tu. Saat ini aku masih di studio tari. Merehatkan fikiran dengan update entry terbaru ni... Terima kasih kerana sudi singgah dan baca.

Comments

  1. sungguh sibuk encik semut..tidak mengapa dear...sy paham...encik semut selalu keluar eh??rindu plak ckt cik semut..hehehe..jga dri baik2 yaa...

    ReplyDelete
  2. yer... slalu kuar... apekan daya... semut mmg mcm tu kan, mencari rezeki membawa pulang.. heheheh...
    sekarang banyak event... bdn pun dah penat sangat,body pun kdg2 stress... =)

    ReplyDelete
  3. hehehe wahh macam best menari ramai2 :)

    ReplyDelete
  4. hahaah...wah..ini boleh krem kaki ku kalo wt ni..gahgah..

    ReplyDelete
  5. hehe..bestnyer tgk...
    meh ajr lya n asya mnari blh??

    ReplyDelete
  6. cha ~ tak krem la kalau tau teknik nye.. hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KUTU BABI

Assalamualaikum.. Toing! Toing! Menggeliat puas! Rasa mcm dah hampir sebulan membiarkan blog ini sepi... chewah!. Memang pun. Aku masih dalam proses menyusun jadual hidup selepas berumahtangga. Tapi entry kali ini aku belum nak berkongsi perihal perkahwinan. Ada hajat di hati tu...tapi belum lagi lah nak taip entry. Hari ni nak cerita pasal benda dalam gambar ni. Sumber  GOOGLE. MEMPERKENALKAAANNNNNN ......  'Kutu Babiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'  Tarraaaaa aaaaaaaa Benda ni banyak la terdapat di kawasan kampung-kampung yang berhampiran dengan hutan belukar... Nama pun kutu, dia memang suka hisap darah. Dia ni kecik je... Mungkin terbang atau dibawa angin, atau dibawa oleh haiwan-haiwan peliharaan kita yang suka sangat memburu dan bersiar-siar dalam hutan contohnya kucing. Si kecil ni memang pakar mencari makanan di urat-urat tubuh kita ni. Tempat yang paling syok sekali katanya dicelah-celah lipatan tubuh contohnya belakang telinga, kelopak mata,

Lentur Buluh

GOOGLE 1. Jika anakmu berbohong ,itu kerana engkau  menghukumnya terlalu berat. 2. Jika anakmu tidak percaya diri,itu kerana engkau tidak memberi dia semangat. 3. Jika anakmu kurang berbicara,itu kerana engkau tidak mengajaknya berbicara. 4. Jika anakmu  mencuri , itu kerana engkau  tidak mengajarnya memberi . 5. Jika anakmu pengecut,itu kerana engkau selalu membelanya. 6. Jika anakmu tidak tahu menghargai , itu kerana engkau  berbicara terlalu keras kepadanya. 7. Jika anakmu marah,itu kerana engkau kurang memujinya. 8. Jika anakmu suka berbicara pedas, itu kerana engkau tidak berkongsi dengannya.   9. Jika anakmu mengasari orang lain , itu kerana engkau suka melakukan kekerasan terhadapnya. 10. Jika anakmu lemah, itu kerana engkau suka mengancamnya.  11. Jika anakmu cemburu, itu kerana engkau membiarkannya. 12. Jika anakmu mengganggumu, itu kerana engkau kurang mencium & memeluknya.  13. Jika anakmu tidak mematuhimu , itu kerana engkau menuntut terla

Hadiah & Perempuan

Assalamualaikum... Bloggers AND Readers sekalian... Macam mana semangat hari ke-3 di tahun baru ni... Moga semuanya sihat dan ceria.. Interframe sikit kat sini. Perempuan & Hadiah. Cik Semut rasa perempuan dan hadiah memang tak dapat dipisahkan. Saling mencintai.. chewah! Dengan kata mudah. Perempuan memang suka dapat hadiah... Betul tak? Tak kisah dari siapa pun.... Mak ayah? Kekasih hati? Kawan-kawan? Betul tak? Tunggu je birthday, anniversary, hari kenduri kahwin.... Perempuan memang teruja nak buka hadiah kan... sila ke blog Henchik Hensyem yang suka bagi hadiah Tapi Lelaki?? Cool je... mungkin dalam hati excited tapi ego, so cover lah sikit kan... Atau lelaki lebih suka memberi hadiah, dan melihat penerima hadiah tersenyum sampai ke telinga? Mungkin itulah hadiah paling bermakna untuk lelaki? Cik Semut teka saja... Tak dapat nak tafsir hati lelaki ni.... ..minta lelaki lah yang jawab persoalan ini ye, Sebenarnya Cik Semut nak minta panda