KLIK KLIK

3.11.11

Cis, berdebah kau!



: Cis, berdebah kau!.
: Berrrrammbus kau dari sini!. 
  (huruf 'R' sangat ditekankan menggetar lidah)
: Aku tak hingin tengok muka kau lagi!.

Sekali lagi aku menjinak-jinakkan diri berlakon watak mak tiri.. heheheheh

Pagi-pagi yang dingin macam ni, aku tiba-tiba je teringat kat sama CHEESE...

Bila kami menyebut "CHEESEEEEEE" sampai kamera bunyi "SNAP!"
Say "chese" menceriakan kita.. tengok muka-muka awek kat atas tu... ceria kan..kan..kan...
Oleh itu, bila sedih dan berdukacita sebut saje "cheeseeee", muka anda akan tersenyum ceria.

Tapi bila dah banyak kali sebut-sebut.. perut pun terasa ceria dengar perkataan "cheese".
Kerana terlalu ceria, dia pun menari-nari, bergendang-gendang dengan sukaria....
Teringin aku nak makan "cheese".
Saat ini terbayang pulak fast food yang memang sinonim dengan "cheese"...
seperti kegemaran aku di McD... 
Double Cheese Burger.....
Tengok tu keju dia tu.... Gulp!


Lagi satu ni fast food yang memang aku tak boleh tolak kalau orang ajak makan
Sudah tentu masakan Itali yang terkenal apa lagi kalau bukan PIZZA HUT..




Tengok tu aku baru saja jenguk website Pizza Hut Malaysia tup tup je ada pizza baru ....
Aduhai.... ada keju Romano, Monterey Jack, Parmesan, Provolone, Mozarella, Cheddar, dan Cream Cheese...mana aku boleh tahan macam ni... Cuba la kamu bayangkan ketujuh-tujuh keju tu diadun bersama. Keju melimpah ruah.... alahai....Gulp!. Tertelan air liur aku.



Paling-paling tidak pun, dapat makan roti bakar dengan keju pun dah kira ok lah...


Siapa suka sama keju, angkat tangan!!!
"Senyum Selalu"


13 comments:

  1. roti lagi...ermmm macam tau2 saja ayie suka makan roti..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe,,sweet2 nyer gadis2 itu..esspecially y di tengah tu.. hehehe


    lya krg suka mkn pizza..sbb xde geng..huhu..fain bkn pgemar pizza...

    lya senyum ni..cheeseee

    ReplyDelete
  3. Sedapnye pizza..tak menahan tgk cheese dia tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. I LOVE Pizza too... Err, tetibe lapaq... heee :D

    ReplyDelete
  5. kempunan nak makan cis cake dgn cis bege


    alaaaaa...terliur2

    ReplyDelete
  6. roti bakar dengan keju...yummmyyyy...;d

    ReplyDelete
  7. roti bakar dengan keju...yummmyyyy...;d

    ReplyDelete
  8. masyaAllah itu pizzzzaaaaa manyak sdp laa...bila nak dpt mkn ni.. =.=*

    ReplyDelete
  9. ok fine..meleleh air liuq...waaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Klik Sekali