KLIK KLIK

3.1.12

Hadiah & Perempuan

Assalamualaikum...

Bloggers AND Readers sekalian... Macam mana semangat hari ke-3 di tahun baru ni...
Moga semuanya sihat dan ceria..

Interframe sikit kat sini.

Perempuan & Hadiah.
Cik Semut rasa perempuan dan hadiah memang tak dapat dipisahkan.
Saling mencintai.. chewah!
Dengan kata mudah. Perempuan memang suka dapat hadiah...
Betul tak? Tak kisah dari siapa pun....
Mak ayah? Kekasih hati? Kawan-kawan?
Betul tak?
Tunggu je birthday, anniversary, hari kenduri kahwin....
Perempuan memang teruja nak buka hadiah kan...


Tapi Lelaki??
Cool je... mungkin dalam hati excited tapi ego, so cover lah sikit kan...
Atau lelaki lebih suka memberi hadiah, dan melihat penerima hadiah tersenyum sampai ke telinga?
Mungkin itulah hadiah paling bermakna untuk lelaki?
Cik Semut teka saja...
Tak dapat nak tafsir hati lelaki ni....
..minta lelaki lah yang jawab persoalan ini ye,


Sebenarnya Cik Semut nak minta pandangan...
Apa hadiah yang korang cadangkan untuk adik Cik Semut?
Seorang perempuan remaja berusia 14 tahun?
Fening sudah kefala Cik Semut pikiaq ni...
Tulun! Tulun!

Terima kasih.... =)

16 comments:

  1. itulah bezanya yg ada pada lelaki .. lelaki lebih suka memberi dari menerima ...

    untuk adik cik sumut .. erm bagi la diari ke ?? haha tu pon kalau dia belum ada la.. sebab orang pompuan ni suka meluahkan perasaan melalui penulisan ...

    ReplyDelete
  2. kepade pejuang cinte di atas,, maybe dye luah dalam blog je,,ngahaa.. :)

    kpade cik semut,, wao banyakmye hadiah.. yup2,, senyuman perempuan sangat bermakne buat si lelaki,,ngaa~

    hurm,, blom ade idea cadangan ape lah.. :p

    *dunia mmg makin maju

    ReplyDelete
  3. errr...14 taun eh?..
    jap eh..idea tengah beku

    ReplyDelete
  4. adik suka apa?heee

    beg?heee...;p

    jam tangan?

    ReplyDelete
  5. cube tngok minat die..belilah brg yg berkaitan dgn minat @ hobi die..^_^

    ReplyDelete
  6. bagi novel...xpon jam..ntah laa..adik sy minta je nk apa..sy beli jeee

    ReplyDelete
  7. Ermmm kalau 14thn tgh remaja, cuma sis tak tau la apa taste dia, tapi rasanya kalau ikut pengalaman sis ada anak dara remaja, mereka lebih suka dibelikan bag, baju, atau pun jam tangan yg ala2 sport gitu..hehehehe

    Tp kann, jgn x tau, ada juga taste bdk2 zaman skrg, gile gadjet, skli mntk pengsannnn! hehehe

    ReplyDelete
  8. hm , bagi dieeeeeee ...
    jam tangan kot .. hehe !

    ReplyDelete
  9. pejuang cinta ~ boleh dipertimbangkan tu... Diary.

    ReplyDelete
  10. aku amir ~ehheheh... tak de idea tapi... ni pun tengah kerah idea...

    ReplyDelete
  11. nini ~ beku tu lama2 cair lalaa hehehe

    ReplyDelete
  12. hadiah untuk perempuan senang nak cari ! untuk lelaki , hampeh . haha

    ReplyDelete
  13. Saya cadangkan jam tawaf nano warna pink.
    comel..

    http://www.muslimchoices.com/?p=jam_kekanan_nano

    ReplyDelete
  14. Nelly The Strange. Aah betul tu... nak cari hadiah untuk lelaki, payahnye...

    ReplyDelete
  15. Faizul Badri...
    sangat menarik cadangan awak tu...

    jap gi saya singgah kat website tu.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  16. Saya cadang lebih baik belikan dompet...or beg galas.... tanya dia favourite warna then...beli lah warna tuh

    ReplyDelete

Klik Sekali