KLIK KLIK

30.1.12

Jom Kawan!

Assalamualaikum..

Hari ni agak sibuk.

Tak dapat nak menaip panjang lebar...

Tak dapat nak blogwalking or running or jumping.... nggeeeeeeeehhhhh

cuma nak promote skit la, siapa-siapa yang sudi berkawan dengan Cik Semut, atau ada info-info terkini yang nak sharing.... boleh saja klik di sini... Blog Semut Senyum.
Baru je berjinak-jinak di sini...




Moga ukhwah yang terjalin diberkatiNYA. Amin...

11 comments:

  1. walking cni lagiii..
    ain nak kawan nge semut senyum..
    shommel lar...
    hihi~~~

    ne way..salam persahabatan sedunia :D

    ReplyDelete
  2. cik dh like..moga ukhwah kite kekal..amin =)

    ReplyDelete
  3. heee.. gua tak sngka dpt brckp dgn semut,kwn ngn semut =,="

    ReplyDelete
  4. ko lah satu2 nye semut yg aku xlenyek..sbb ko senyum kan..:/..hahaha

    ReplyDelete
  5. jom berkenalan.. huuu

    jom hayati sebentar..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

    ReplyDelete
  6. Ya allah... terima kasih la banyak2 kepada kawan-kawan yang sudi like page Cik Semut ni.... moga kita boleh jadi kawan berkongsi segala ilmu dunia akhirat ye... =)

    ReplyDelete

Klik Sekali