Skip to main content

Berita Ringkas...

Assalamualikum teman-teman sekalian..



Last aku update entry 15 Februari lepas... ni dah sebulan aku tak taip apa2 kat blog aku ni. Kerana apa? Meh sini aku listdown ape menda yang aku busy sangat sampai tak sempat nak update blog. Aku ni bukan je tak sempat nak bikin entry baru, tapi masa utk diri aku sendiri pun aku tak de, apatah lagi utk org lain dan benda2 lain.

Antara-antara aktiviti yang aku kerjakan adalah ....jeng jeng jeng... :
  • Battle of The Band
  • Welcoming Show utk Pertandingan Debat Intergriti Antara IPTA
  • Persembahan akhir Pertandingan Debat Intergriti Antara IPTA
  • Bengkel Teater
  • Senam Seni sempena Le Tour De Langkawi
  • Senam Robik sempena Program Kampus Hijau UMP
  • Casting untuk pemilihan Kumpulan Produksi Pementasan Teater
  • Juri pertandingan K-Pop
  • Workout & Perform Sempena Exchange Culture (Malaysia, Indonesia & Bangladesh)
  • Bengkel Asas Drum
  • Zumba 
Coming Soon .....
  • Show untuk Majlis Makan Malam Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Asli - Theme : Masquerade.
  • Pertandingan Video Pendek bertemakan : Campus's Life
  • Bengkel Tarian
  • Pementasan Teater.
 Tu, aku bagi tajuk-tajuk besar dia je... tapi nak handle daripada ZERO sampai lah habis program nak kene buat report la... setel bab-bab kewangan la.... huiiiihhhh, aku ni naseb baik ada dua tangan je.. kalau ada 10 tangan pun belum tentu aku cukup lagi.. (Manusia tak pernah cukup, ok. Fine.)

Itu saja berita ringkas dari aku.
Aku penat.
 
Aku yang masih 'Cik'.
(Tak sempat fikir bab kahwin lagi ni!)

***terima kasih sudi membaca entry ini***

Comments

  1. pergghh...mmg nmpak lah bzy cik semut..hehe...eh, semut pun bzy ek..hehe..grau je..lme gak tak sggh blog cik semut ni

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi singgah.. mmg betol2 bz la.. semut kan lumrah dia pun selalu bz.. ehheh.. ok. nak singgah blog kamu pulak ni...

    ReplyDelete
  3. [url=http://www.xmascoachoutlet.com/#qfc|carpinteyrorat][b]http://www.xmascoachoutlet.com[/b][/url] rsbdbf
    [url=http://www.michaelkorsoutletsss.com/#vho|carpinteyroeac][b]michael kors outlet[/b][/url] giyqzu
    [url=http://www.uggbootssaleunitedkingdom.com/#tpl|carpinteyronrk][b]http://www.uggbootssaleunitedkingdom.com[/b][/url] vqyaqm
    [url=http://www.isabelmarantsneakers0.com/#ljn|carpinteyrouxo][b]isabel marant sneakers[/b][/url]
    [url=http://www.uggsonsale0.com/#jed|carpinteyrocfv][b]http://www.uggsonsale0.com[/b][/url] ojiqnv
    atixpx [url=http://www.thenorthfacecojp.com][b]ノースフェイス ダウンジャケット[/b][/url]
    [url=http://www.specialsalecoach.com/#yjt|carpinteyroizr][b]http://www.specialsalecoach.com[/b][/url] ajvbnp
    [url=http://www.officialisabelmarantsneaker.com/#jmv|carpinteyroykq][b]isabel marant sneakers[/b][/url] dkdyyk
    jhrggefwqwr

    ReplyDelete
  4. gprrmp [url=http://www.uggscojp.com][b]http://www.uggscojp.com[/b][/url]
    [url=http://www.northfacejacketsoutlett.com/#krt|carpinteyroava][b]http://www.northfacejacketsoutlett.com[/b][/url] sxwchg
    [url=http://www.uggoutlet0.com/#jfv|carpinteyroknc][b]ugg outlet online[/b][/url] gyfxzw
    [url=http://www.michaelkorsoutlets00.com/#pek|carpinteyronum][b]michael kors outlet[/b][/url] qyvelj
    [url=http://www.xmascoachoutlet.com/#zrg|carpinteyrohgn][b]coach outlet[/b][/url] pdyhsk
    [url=http://www.monclerjacketsoutletshopp.com/#vcy|carpinteyrowdh][b]moncler outlet[/b][/url] dklljr
    xxfpqb [url=http://www.thenorthfacecojp.com][b]ノースフェイス ダウンジャケット[/b][/url]
    [url=http://www.michaelkorsoutletsss.com/#ukm|carpinteyroros][b]michael kors outlet[/b][/url] rihwqg
    jhrggefwqwr

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KUTU BABI

Assalamualaikum.. Toing! Toing! Menggeliat puas! Rasa mcm dah hampir sebulan membiarkan blog ini sepi... chewah!. Memang pun. Aku masih dalam proses menyusun jadual hidup selepas berumahtangga. Tapi entry kali ini aku belum nak berkongsi perihal perkahwinan. Ada hajat di hati tu...tapi belum lagi lah nak taip entry. Hari ni nak cerita pasal benda dalam gambar ni. Sumber  GOOGLE. MEMPERKENALKAAANNNNNN ......  'Kutu Babiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'  Tarraaaaa aaaaaaaa Benda ni banyak la terdapat di kawasan kampung-kampung yang berhampiran dengan hutan belukar... Nama pun kutu, dia memang suka hisap darah. Dia ni kecik je... Mungkin terbang atau dibawa angin, atau dibawa oleh haiwan-haiwan peliharaan kita yang suka sangat memburu dan bersiar-siar dalam hutan contohnya kucing. Si kecil ni memang pakar mencari makanan di urat-urat tubuh kita ni. Tempat yang paling syok sekali katanya dicelah-celah lipatan tubuh contohnya belakang telinga, kelopak mata,

Lentur Buluh

GOOGLE 1. Jika anakmu berbohong ,itu kerana engkau  menghukumnya terlalu berat. 2. Jika anakmu tidak percaya diri,itu kerana engkau tidak memberi dia semangat. 3. Jika anakmu kurang berbicara,itu kerana engkau tidak mengajaknya berbicara. 4. Jika anakmu  mencuri , itu kerana engkau  tidak mengajarnya memberi . 5. Jika anakmu pengecut,itu kerana engkau selalu membelanya. 6. Jika anakmu tidak tahu menghargai , itu kerana engkau  berbicara terlalu keras kepadanya. 7. Jika anakmu marah,itu kerana engkau kurang memujinya. 8. Jika anakmu suka berbicara pedas, itu kerana engkau tidak berkongsi dengannya.   9. Jika anakmu mengasari orang lain , itu kerana engkau suka melakukan kekerasan terhadapnya. 10. Jika anakmu lemah, itu kerana engkau suka mengancamnya.  11. Jika anakmu cemburu, itu kerana engkau membiarkannya. 12. Jika anakmu mengganggumu, itu kerana engkau kurang mencium & memeluknya.  13. Jika anakmu tidak mematuhimu , itu kerana engkau menuntut terla

Restoran Sedap Weh betul-betul sedap ke?

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum. Cerita kejadian semalam, Cha dan Fahmi datang jemput SS kat rumah. Katanya nak ajak makan di Restoran Sedap Weh. SS tak pernah pergi pun. Orang muda ni memang jauh kaki melangkah. Kat pelosok ceruk mana pun mesti akan sampai. Katanya mereka selalu juga makan di sini kalau ke Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Gambang, Kuantan. Jadi, perjalanan dari Pekan ke Gambang yang mengambil masa lebih kurang 40 minit, berbaloilah untuk singgah sebentar di restoran ni. Sementara tu, sempat juga kami bincang program-program terdekat sepanjang perjalanan pergi dan balik.  Restoran Sedap Weh ni terletak di Jalan Pintasan Kuantan ( bypass ), Batu 7, Kuantan. Dibuka dari jam 11.00 pagi hingga 4.00 petang. Kami bertolak selepas Zohor. Jadi lebih kurang jam 2.30 kami sampai di restoran.