KLIK KLIK

5.10.12

SHOUT BOX AKU

Tengah pening ni... nape sejak hari tu lagi, shout box aku tak boleh berfungsi dengan baik. Tarikh luput ke? webpage dia problem ke? aku tengok kawan-kawan bloger aku ok je dorang punya shout box? tengok ni!



Ye, aku ni bukan pandai sangat setting2 ni...
Tapi dari itu hari lagi aku tertanya....
ada siapa boleh bagitau aku tak?

kalau ada shout box ni senang...
boleh korang jerit2 kat aku...
boleh korang tegur2 aku...
lagi senang aku nak blogwalking kat blog korang...
kat situ leh gurau-gurau mesra sikit....

tapi tolong lah aku.
macam mana nak kembalikan shout box aku ni?
atau aku kena buat balik????

tolong aku ye,,,

8 comments:

  1. ramai dah buang shoutbox sb selalu dpt virus dr situ..

    ReplyDelete
  2. owh.. ye ke?? takot pulak bila dengar senang dapat virus. nanti sakit la blog saya. nak kene buang la ni ye...

    ReplyDelete
  3. Dah lama buang kotak Shoutbox. Sebab banyak Spam. Virus juga. :'(

    ReplyDelete
  4. betul ker?..i follow..nti bole la dtg tmpt kit Lk yer..tq

    ReplyDelete
  5. Alamakk.. tak pandai la nak tolong.. *aku hanya semut merah.

    ReplyDelete
  6. Shoutbox klu tak silap dah lama tak valid long.. Skang ni dorang guna fibox plak.. Huhu.. Blog sy pun dah lama buang shoutbox.. Hehe! =)

    ReplyDelete
  7. Pernah juga jadi mcm tu rasanya.. tapi dia elok sendiri nnti,
    dh cuba tukar browser lain?

    ReplyDelete
  8. Shoutbox tak valid sebab dia dah berbayar.. takde free free dah..


    saya tak guna chatbox sebab selalu kena spam dengan iklan yang bukan bukan.. XD

    ReplyDelete

Klik Sekali