Skip to main content

WELCOME CBOX

 TARAAAAAAAAA........!!!!!!!!!!


Selamat tinggal SHOUTBOX aku yang lama.. ko buat pasal sangat kan! Nah! aku ada baby baru. Welcome CBOX... 

So, korang-korang pasni, kalau nak cepat-cepat, nak blogwalking, boleh la tegur-tegur aku kat sini ye...
Happy Friend, Happy Blogging!


Comments

  1. cbox saya wat hal lak, pastu dah tak jupa html dia kat mana

    adeh =.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. I am glad that I saw this post. It is informative blog for us and we need this type of blog thanks for share this blog, Keep posting such instructional blogs and I am looking forward for your future posts. Python Projects for Students Data analytics is the study of dissecting crude data so as to make decisions about that data. Data analytics advances and procedures are generally utilized in business ventures to empower associations to settle on progressively Python Training in Chennai educated business choices. In the present worldwide commercial center, it isn't sufficient to assemble data and do the math; you should realize how to apply that data to genuine situations such that will affect conduct. In the program you will initially gain proficiency with the specialized skills, including R and Python dialects most usually utilized in data analytics programming and usage; Python Training in Chennai at that point center around the commonsense application, in view of genuine business issues in a scope of industry segments, for example, wellbeing, promoting and account. Project Center in Chennai

      Delete
  2. Uit... teroka laa lagi... kt design... ingat balik tajuk apa awak taruk... tak pun gi kat website cbox tu...

    ReplyDelete
  3. dah lame tak amek port shout box or cbox..sbb byk spam je kt situ..

    ReplyDelete
  4. I think this is very important information for me. And I am satisfied to read your article. Is a visa required for Turkey. Yes, you may need a visa for Turkey before entering Turkey. The Turkey evisa process is fast and efficient. you can apply for a Turkey visa online.

    ReplyDelete
  5. This is a wonderful inspiring article. I am practically satisfied with your great work. You have really put together extremely helpful data. Keep it up... Continue... Getting a kenya online visa is quite convenient. Anyone can apply at any time of the day.

    ReplyDelete
  6. Wow.. Very informative article thanks for sharing please keep it up.. India e visa cost depends on your visa and on your nationality, you should check India e visa cost 2022 before applying.

    ReplyDelete
  7. I appreciate your efforts. Thanks for your valuable articles. Do you know about the Indian visa photo requirements. It is available on this website. And follow all the guides at time to apply for a visa form. It increase chance your visa approval

    ReplyDelete
  8. Your blog is very nice! It's the most interesting article I have ever read. I have seen so many, but this is by far the best! Travelers planning to travel to Turkey. They should be aware of the Turkey visa requirement to avoid inconvenience during the visa process.

    ReplyDelete
  9. It's amazing! Your way of explaining is superb. I would like to grab your attention towards our service which provides professional web development services using the latest technology which helps you to grow. We are available all over the world. You can check the above link to see more details.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KUTU BABI

Assalamualaikum.. Toing! Toing! Menggeliat puas! Rasa mcm dah hampir sebulan membiarkan blog ini sepi... chewah!. Memang pun. Aku masih dalam proses menyusun jadual hidup selepas berumahtangga. Tapi entry kali ini aku belum nak berkongsi perihal perkahwinan. Ada hajat di hati tu...tapi belum lagi lah nak taip entry. Hari ni nak cerita pasal benda dalam gambar ni. Sumber  GOOGLE. MEMPERKENALKAAANNNNNN ......  'Kutu Babiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'  Tarraaaaa aaaaaaaa Benda ni banyak la terdapat di kawasan kampung-kampung yang berhampiran dengan hutan belukar... Nama pun kutu, dia memang suka hisap darah. Dia ni kecik je... Mungkin terbang atau dibawa angin, atau dibawa oleh haiwan-haiwan peliharaan kita yang suka sangat memburu dan bersiar-siar dalam hutan contohnya kucing. Si kecil ni memang pakar mencari makanan di urat-urat tubuh kita ni. Tempat yang paling syok sekali katanya dicelah-celah lipatan tubuh contohnya belakang telinga, kelopak mata,

Lentur Buluh

GOOGLE 1. Jika anakmu berbohong ,itu kerana engkau  menghukumnya terlalu berat. 2. Jika anakmu tidak percaya diri,itu kerana engkau tidak memberi dia semangat. 3. Jika anakmu kurang berbicara,itu kerana engkau tidak mengajaknya berbicara. 4. Jika anakmu  mencuri , itu kerana engkau  tidak mengajarnya memberi . 5. Jika anakmu pengecut,itu kerana engkau selalu membelanya. 6. Jika anakmu tidak tahu menghargai , itu kerana engkau  berbicara terlalu keras kepadanya. 7. Jika anakmu marah,itu kerana engkau kurang memujinya. 8. Jika anakmu suka berbicara pedas, itu kerana engkau tidak berkongsi dengannya.   9. Jika anakmu mengasari orang lain , itu kerana engkau suka melakukan kekerasan terhadapnya. 10. Jika anakmu lemah, itu kerana engkau suka mengancamnya.  11. Jika anakmu cemburu, itu kerana engkau membiarkannya. 12. Jika anakmu mengganggumu, itu kerana engkau kurang mencium & memeluknya.  13. Jika anakmu tidak mematuhimu , itu kerana engkau menuntut terla

Hadiah & Perempuan

Assalamualaikum... Bloggers AND Readers sekalian... Macam mana semangat hari ke-3 di tahun baru ni... Moga semuanya sihat dan ceria.. Interframe sikit kat sini. Perempuan & Hadiah. Cik Semut rasa perempuan dan hadiah memang tak dapat dipisahkan. Saling mencintai.. chewah! Dengan kata mudah. Perempuan memang suka dapat hadiah... Betul tak? Tak kisah dari siapa pun.... Mak ayah? Kekasih hati? Kawan-kawan? Betul tak? Tunggu je birthday, anniversary, hari kenduri kahwin.... Perempuan memang teruja nak buka hadiah kan... sila ke blog Henchik Hensyem yang suka bagi hadiah Tapi Lelaki?? Cool je... mungkin dalam hati excited tapi ego, so cover lah sikit kan... Atau lelaki lebih suka memberi hadiah, dan melihat penerima hadiah tersenyum sampai ke telinga? Mungkin itulah hadiah paling bermakna untuk lelaki? Cik Semut teka saja... Tak dapat nak tafsir hati lelaki ni.... ..minta lelaki lah yang jawab persoalan ini ye, Sebenarnya Cik Semut nak minta panda