KLIK KLIK

6.8.14

SEGMEN BLOGWALKING OGOS by Karya Mahirah





Hye kawan-kawan...


Jemput la  join Segmen Blogwalking Ogos By Karya Mahirah. Sambil-sambil blogwalking tambah kenalan tu kan, mana laa tahu kot-kot rezeki korang dapat duit raya penganjur ni... Aku pun dah lama tak join segmen2 mcm ni.. alang-alang tengok syarat dia simple sangat.. tak sampai 5 minit pun dah boleh siap 1 entry tau! heheheh..... Ramai kenalan, luas pengetahuan... =D

TARIKH TUTUP
15 OGOS 2014 | 19 SYAWAL 1435H

Selamat berkenalan..
Happy blogwalking!
Happy blogging!

38 comments:

  1. terima kasih join, sy dah update senarai, nanti semak ya..

    ReplyDelete
  2. salam
    singgah dari segmen yg sama ^^
    happy blogging dear

    http://norulrahim.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-munirah.html

    ReplyDelete
  3. slmt bersegmen..bw sini..
    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  4. Slmt hari raya,balas kunjungan hikhik!

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan, sy dr segment yg sama. Jom singgah sini.

    ReplyDelete
  6. singgah BW sini dari segmen yg sama.. n done follow sini.. :)
    all the best..

    ReplyDelete

  7. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  8. Saya singgah dan follow sini. :) http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    ReplyDelete
  10. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan..singgah dari segmen yang sama..done follow #438

    Meh singgah http://izzeyda.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. saya singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  13. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  14. Selamat bersegmen.... :)

    follower #440

    http://akukupukupu.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  15. salam..

    singgah beraya sini dari segmen yang sama dan follow awak.
    jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  16. jengah sini. ^^

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  17. Salam kenal..singgah dari segmen yang sama..
    Follower #442

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  20. hi salam kenal...follow sini dari segmen yg same..jemput follow me back ye...tq :)

    http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  21. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  22. singgah follow awak...jenguk sini ye=)http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  23. Assalam, hai fara dtg dari segmen yg sama..

    BW sini dan follow awak =)

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum. Abah Zuki datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak.
    http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

    ReplyDelete
  25. singgah blogwalking....
    semoga berjaya....

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  26. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    salam kenal and done follow sini..
    jemput singgah blog CT pulak yaaa..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  27. blogwalking dari segmen yg sama..:)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  28. salam.. datang dari segmen yang sama.. sambil-sambil bersegmen, blogwalking di sini..
    ada masa singgah and follow yer
    http://historyjitra.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  29. singgah melawat ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  30. singgah melawat ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  31. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum, wawa datang dari segmen yg sama follow sini :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  33. Salam Perkenalan.
    Blogwalking from same segmen ~ #29.
    Jemput singgah blog saya..
    Life is beautiful... Don't waste it.

    ReplyDelete
  34. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    ReplyDelete
  35. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  36. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete

Klik Sekali