KLIK KLIK

6.2.20

Wajah Baru Blog Semut Senyum 2020

 Assalamualaikum w.b.t......

Dah masuk tahun 2020 ni tak kan masih nak sama. Sekurang-kurangnya tukar laa backgroud dan design. Baru lah blog nampak fresh, dan kita pun happy nak blogging selalu kan. kan kan....
Tapi buat masa ni begitu lah. Sementara tak banyak sibuk sangat.





Haaa.. beginilah rupa blog aku yang lepas. Sebenarnya aku tak minat bunga-bunga.. Tapi ntah laa kali ni dalam banyak-banyak corak tu, ini yang menambat hati. Mungkin warna biru pulak kot. Atau pun faktor usia. heheheh. So, amacam? Bagus yang sekarang ke yang lepas? 

4 comments:

Klik Sekali