KLIK KLIK

21.5.20

Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Bismillahirahmanirrahim 
Assalamualaikum w.b.t...... 


Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Haa biasanya SS join segmen. Tapi kali ni SS di-tag oleh Radhia Razali . Terima kasih Radhia Razali. Makanya SS sangat berbesar hati untuk menyertai Giveaway (GA) ni.

Memandangkan entri kali ini adalah Birthday Giveaway, jadi, dikesempatan ini, teristimewa untuk Anisa Anuar SS nak ucapkan Happy Belated Birthday. Doa SS, semoga Allah permudahkan perjalanan hidup Anisa Anuar, dilimpahkan rezeki seluas lautan dan diberkati umurnya. Aamiin. 

Sumber : Google


Bagi menyokong dan memeriahkan Giveaway ini, dengan sukahatinya SS ingin tag 3 sahabat blogger SS iaitu : NA, Silah Hassy, Sunah Sakura.

Sebenarnya bila SS terjah blog Anisa Anuar tu, teruja juga pasal produk NIQA tu. Macam dalam gambar di atas tu. Instant Stain Remover For Fabric. Sejujurnya SS tak pernah dengar pasal produk ni. Tapi tengok pada rupa bentuk yang simple, warna yang lembut dan cantik serta nama tu rasa macam suka laa pula. Semua tu memang sentiasa akan mempengaruhi SS. Pendek kata sedap mata memandang. Aggiitthheww.. Pastu nama pun sangat feminin. Nampak macam produk bumiputera. Jadi kena la sokong kan. Kalau dapat tu, syok tu, mudah je nak sembur-sembur kotoran terutamanya kesan alat solek di tudung. Waahh.... berangan jap.

Sila klik banner di atas untuk terus ke entri penyertaan. Hadiah menarik tau! Syarat pun dihujung jari saja dah boleh selesai.

 Terima kasih meluangkan masa di blog ini.
"Jika tidak mampu membuat sesuatu yang hebat, 
memadai dengan membuat perkara yang kecil dengan jalan yang hebat."

14 comments:

  1. selamat bersegmen..semoga berjaya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih nohas. Kita sokong rakan2 blogger yang lain sementara tak ada idea untuk entri sendiri.

      Delete
  2. Thanks for tagging. Ahakz tak sangka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You're welcome! Jangan lupa join, tau! Happy blogging!

      Delete
  3. good luck en.semut. semoga ada rezeki untuk en.semut menang GA ni

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen. Naim pun dah join

    ReplyDelete
  5. ohh kena tag ke? hehe baru perasan. terima kasihhhhh. inshaAllah takde apa2 saya join ye.

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama, good luck ye!

    ReplyDelete
  7. aww...thank you wish kn.. nnt nisa share keputusan giveaway ea

    ReplyDelete

Klik Sekali