KLIK KLIK

20.4.21

Salam Ramadhan Untuk Semua

Bismillahirahmanirrahim 
Assalamualaikum w.b.t...... 


Lama betul tak sempat-sempat nak kemaskini blog. Apa pun dikesempatan ini, SS nak sampaikan ucapan kepada semua rakan-rakan blogger SS... Masih sempat lagi kan nak bagi ucapan ni? hehehhe... Dah seminggu berpuasa.

Selamat menghidupkan pesta ibadah disepanjang Ramadhan. 
Semoga segala amalan kita diterima oleh NYA. Amiinn Yaa Rabb.


 Terima kasih meluangkan masa di blog ini.
"Ramadhan adalah bulan untuk umat Muhammad s.a.w."


34 comments:

  1. salam ramadhan kareem cikKak semut ituuu., ;p

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan juga untuk SemutSenyum...

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut bulan Ramdahan al Mubarak

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadan juga SS. Moga dipermudahkan segala urusan amal ibadah di bulan mulia ini.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Salam Ramadhan ke-10 baru nak reply. ehhehe

      Delete
  6. Salam Ramadan, SS. Moga dikurniakan kelapangan dan kesihatan yang baik untuk melaksanakan ibadah-ibadah Ramadan.

    ReplyDelete
  7. Salam ramadhan al mubarak SS.
    Selamat menjalani ibadah puasa :)

    ReplyDelete
  8. salam ramadhan buat rakan blogger. salam blogwalking di bulan ramadhan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan, happy fasting n blogwalking heheh

      Delete
  9. Salam Ramadhan SS..
    Moga segala ibadah kita diterima oleh-Nya.
    Aamiin Ya Robbal Alaminnn..

    ReplyDelete
  10. Salam ramadan 1442H
    Selamat menjalani ibadah puasa dan ibadah yang lain2nya

    ReplyDelete
  11. Selat berpuasa. Pejam celik sudah lebih seminggu.

    ReplyDelete
  12. salam ramadhan juga buat SS dan family

    ReplyDelete
  13. hari ni puasa tak? ke ponteng hahaha #gurau

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari ni dah puasa. hari tu je tak sempat nyambut. ehhehe

      Delete
  14. Salam Ramadan dan selamat berpuasa :)

    ReplyDelete

Klik Sekali