KLIK KLIK

10.6.21

Azyma Clay Body Wash Terbaik Untuk Kulit Kering dan Sensitif

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.

Dah lama sebenarnya nak beli sabun Azyma ni. Dah lama usha maklumbalas yang positif dari pengguna-pengguna Azyma. Tertarik sebab sabun Azyma adalah gel mandian tanah liat Kaolin, ada ekstrak aloe vera dan timun. Ketiga bahan utama ni amat sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Yang penting wangi dan halal. Biasa pakai produk clay ni kat spa je. Dah PKP ni spa kt rumah sajalah. Sekarang pula cuaca panas, duk rumah pun macam dalam sauna. Paling best lepas pakai sabun Azyma ni rasa selesa, yakin dan bersih-sebersihnya!.  


Produk yang berkualiti dijaga rapi. 


SS ni ada masalah kulit kering di bahagian siku dan lutut. Kemudian, mudah sangat digigit nyamuk. Jadi ini salah satu inisiatif SS untuk merawat kulit SS. 

Sabun Azyma ni diperbuat daripada bahan semulajadi TANAH LIAT yang berfungsi untuk membersihkan badan, melembutkan kulit dan meninggalkan bau wangi melalui aroma semulajadi ekstrak botani yang pasti menyegarkan. Sabun Azyma mempunyai rumusan khas dengan bahan aktif berasaskan tumbuhan, bagi membantu menghilangkan bau-bau sensitif pada anggota badan dan sekaligus ianya sesuai untuk kegunaan harian pada kulit yang normal, kering atau sensitif. Memang di syorkan untuk sesiapa yang aktif dan cepat berpeluh.


Perhatikan bahan-bahan utama yang ada dalam pembersih badan Azyma ni. Tanah liat Kaolin, ekstrak semulajadi lavender, alor vera, kamomil dan timun. Semua bahan-bahan ini semua orang sedia maklum akan memberi ketenangan dan ketenteraman pada kita. Gabungannya menjadikan sabun ini wangi. Ini satu elemen penting. Sabun mesti wangi dan tidak bau ubat. Bila dah kaji bahan-bahan utama dia, barulah SS yakin nak guna. Maklumlah dalam talian, tak boleh nak bau dia. Bila dah sampai kat tangan, perkara paling awal SS buat adalah bukak penutup dan bau. Memang tak menyesal beli. Wangi! Senyum sampai telinga. 




Macam mana nak dapatkan sabun ni?
Beruntung, sepanjang lockdown ni, kita boleh buat pembelian secara dalam talian. Duduk diam-diam saja di rumah, nanti sampailah sabun Azyma depan pintu rumah anda. Free Shipping bagi setiap pembelian tau!. 



Maklumat lanjut, boleh layari website www.azymacare.com atau facebook Azyma Care HQ 


Terima kasih sudi singgah dan baca entri.
"Sesuatu yang baik haruslah dikongsi untuk manfaat bersama".


24 comments:

  1. Aloe vera & timun..dua2 lembut & sejuk...free shipping..berbaloi beli..

    ReplyDelete
  2. ye betul tu, dua2 bahan tu menyejukkan kulit. sbb tu lepas mandi rasa segar.

    ReplyDelete
  3. Bahaya bila selalu jenguk ke kedai atas talian... klik-klik je tahu2 duit habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha. tepat sekali, tapi itu pun terapi dirikan.. hehehhe

      Delete
  4. Azyma ni bagus. Saya dah pakai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya first time pakai dah terasa keterujaannya.

      Delete
  5. Memang best sabun badan ni.. Nad dh pernh pajai.. Bau sedp

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. Fiza, best pakai sabun azyma ni. Moist je kulit. Rekemen juga

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. sila kak sila. ramai dah pernah pakai ni. feedback ok.

      Delete
  9. Memang best AzymaCare ni . Seisi keluarga guna sebab kandungan bahan yang dipercayai selain halal Harga pun berbaloi. Pakai sikit je ... jimat

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. pakai sikit pun dah cukup sbb sabun dia pekat likat sesangat.

      Delete
  10. Susah tau nak jumpa produk clay yang best.

    ReplyDelete
  11. Suka jugak guna Azyma Care ni!

    ReplyDelete

Klik Sekali