Skip to main content

Azyma Clay Body Wash Terbaik Untuk Kulit Kering dan Sensitif

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.

Dah lama sebenarnya nak beli sabun Azyma ni. Dah lama usha maklumbalas yang positif dari pengguna-pengguna Azyma. Tertarik sebab sabun Azyma adalah gel mandian tanah liat Kaolin, ada ekstrak aloe vera dan timun. Ketiga bahan utama ni amat sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Yang penting wangi dan halal. Biasa pakai produk clay ni kat spa je. Dah PKP ni spa kt rumah sajalah. Sekarang pula cuaca panas, duk rumah pun macam dalam sauna. Paling best lepas pakai sabun Azyma ni rasa selesa, yakin dan bersih-sebersihnya!.  


Produk yang berkualiti dijaga rapi. 


SS ni ada masalah kulit kering di bahagian siku dan lutut. Kemudian, mudah sangat digigit nyamuk. Jadi ini salah satu inisiatif SS untuk merawat kulit SS. 

Sabun Azyma ni diperbuat daripada bahan semulajadi TANAH LIAT yang berfungsi untuk membersihkan badan, melembutkan kulit dan meninggalkan bau wangi melalui aroma semulajadi ekstrak botani yang pasti menyegarkan. Sabun Azyma mempunyai rumusan khas dengan bahan aktif berasaskan tumbuhan, bagi membantu menghilangkan bau-bau sensitif pada anggota badan dan sekaligus ianya sesuai untuk kegunaan harian pada kulit yang normal, kering atau sensitif. Memang di syorkan untuk sesiapa yang aktif dan cepat berpeluh.


Perhatikan bahan-bahan utama yang ada dalam pembersih badan Azyma ni. Tanah liat Kaolin, ekstrak semulajadi lavender, alor vera, kamomil dan timun. Semua bahan-bahan ini semua orang sedia maklum akan memberi ketenangan dan ketenteraman pada kita. Gabungannya menjadikan sabun ini wangi. Ini satu elemen penting. Sabun mesti wangi dan tidak bau ubat. Bila dah kaji bahan-bahan utama dia, barulah SS yakin nak guna. Maklumlah dalam talian, tak boleh nak bau dia. Bila dah sampai kat tangan, perkara paling awal SS buat adalah bukak penutup dan bau. Memang tak menyesal beli. Wangi! Senyum sampai telinga. 




Macam mana nak dapatkan sabun ni?
Beruntung, sepanjang lockdown ni, kita boleh buat pembelian secara dalam talian. Duduk diam-diam saja di rumah, nanti sampailah sabun Azyma depan pintu rumah anda. Free Shipping bagi setiap pembelian tau!. 



Maklumat lanjut, boleh layari website www.azymacare.com atau facebook Azyma Care HQ 


Terima kasih sudi singgah dan baca entri.
"Sesuatu yang baik haruslah dikongsi untuk manfaat bersama".


Comments

  1. Aloe vera & timun..dua2 lembut & sejuk...free shipping..berbaloi beli..

    ReplyDelete
  2. ye betul tu, dua2 bahan tu menyejukkan kulit. sbb tu lepas mandi rasa segar.

    ReplyDelete
  3. Bahaya bila selalu jenguk ke kedai atas talian... klik-klik je tahu2 duit habis

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha. tepat sekali, tapi itu pun terapi dirikan.. hehehhe

      Delete
  4. Azyma ni bagus. Saya dah pakai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya first time pakai dah terasa keterujaannya.

      Delete
  5. Memang best sabun badan ni.. Nad dh pernh pajai.. Bau sedp

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. Fiza, best pakai sabun azyma ni. Moist je kulit. Rekemen juga

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. sila kak sila. ramai dah pernah pakai ni. feedback ok.

      Delete
  9. Memang best AzymaCare ni . Seisi keluarga guna sebab kandungan bahan yang dipercayai selain halal Harga pun berbaloi. Pakai sikit je ... jimat

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. pakai sikit pun dah cukup sbb sabun dia pekat likat sesangat.

      Delete
  10. Susah tau nak jumpa produk clay yang best.

    ReplyDelete
  11. Suka jugak guna Azyma Care ni!

    ReplyDelete
  12. This impartial comparison website helps shoppers select one of the best available playing products matching their needs. We provide prime quality promoting services by featuring only established manufacturers 카지노 사이트 of licensed operators in our evaluations. We receive commission for promoting the manufacturers listed on this page. Please note that though we endeavor to offer you up-to-date information, we do not evaluate all operators available on the market. Sign up now to get the within scoop on the most recent bonus offers. Take note of the bonus code enter box earlier than you finalize the deposit.

    ReplyDelete
  13. According to the researchers, some casino practices may enable even better returns. "If you wish to beat the home, search for a wheel for which the ball drops solely from one side of the rim – that is, a crooked table," Small mentioned within the launch. "Prediction turns into considerably less complicated and extra reliable." But that did not cease a bunch of chaos theorists from attempting to beat 더킹카지노 it anyway.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

KUTU BABI

Assalamualaikum.. Toing! Toing! Menggeliat puas! Rasa mcm dah hampir sebulan membiarkan blog ini sepi... chewah!. Memang pun. Aku masih dalam proses menyusun jadual hidup selepas berumahtangga. Tapi entry kali ini aku belum nak berkongsi perihal perkahwinan. Ada hajat di hati tu...tapi belum lagi lah nak taip entry. Hari ni nak cerita pasal benda dalam gambar ni. Sumber  GOOGLE. MEMPERKENALKAAANNNNNN ......  'Kutu Babiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'  Tarraaaaa aaaaaaaa Benda ni banyak la terdapat di kawasan kampung-kampung yang berhampiran dengan hutan belukar... Nama pun kutu, dia memang suka hisap darah. Dia ni kecik je... Mungkin terbang atau dibawa angin, atau dibawa oleh haiwan-haiwan peliharaan kita yang suka sangat memburu dan bersiar-siar dalam hutan contohnya kucing. Si kecil ni memang pakar mencari makanan di urat-urat tubuh kita ni. Tempat yang paling syok sekali katanya dicelah-celah lipatan tubuh contohnya belakang telinga, kelopak mata,

Lentur Buluh

GOOGLE 1. Jika anakmu berbohong ,itu kerana engkau  menghukumnya terlalu berat. 2. Jika anakmu tidak percaya diri,itu kerana engkau tidak memberi dia semangat. 3. Jika anakmu kurang berbicara,itu kerana engkau tidak mengajaknya berbicara. 4. Jika anakmu  mencuri , itu kerana engkau  tidak mengajarnya memberi . 5. Jika anakmu pengecut,itu kerana engkau selalu membelanya. 6. Jika anakmu tidak tahu menghargai , itu kerana engkau  berbicara terlalu keras kepadanya. 7. Jika anakmu marah,itu kerana engkau kurang memujinya. 8. Jika anakmu suka berbicara pedas, itu kerana engkau tidak berkongsi dengannya.   9. Jika anakmu mengasari orang lain , itu kerana engkau suka melakukan kekerasan terhadapnya. 10. Jika anakmu lemah, itu kerana engkau suka mengancamnya.  11. Jika anakmu cemburu, itu kerana engkau membiarkannya. 12. Jika anakmu mengganggumu, itu kerana engkau kurang mencium & memeluknya.  13. Jika anakmu tidak mematuhimu , itu kerana engkau menuntut terla

Hadiah & Perempuan

Assalamualaikum... Bloggers AND Readers sekalian... Macam mana semangat hari ke-3 di tahun baru ni... Moga semuanya sihat dan ceria.. Interframe sikit kat sini. Perempuan & Hadiah. Cik Semut rasa perempuan dan hadiah memang tak dapat dipisahkan. Saling mencintai.. chewah! Dengan kata mudah. Perempuan memang suka dapat hadiah... Betul tak? Tak kisah dari siapa pun.... Mak ayah? Kekasih hati? Kawan-kawan? Betul tak? Tunggu je birthday, anniversary, hari kenduri kahwin.... Perempuan memang teruja nak buka hadiah kan... sila ke blog Henchik Hensyem yang suka bagi hadiah Tapi Lelaki?? Cool je... mungkin dalam hati excited tapi ego, so cover lah sikit kan... Atau lelaki lebih suka memberi hadiah, dan melihat penerima hadiah tersenyum sampai ke telinga? Mungkin itulah hadiah paling bermakna untuk lelaki? Cik Semut teka saja... Tak dapat nak tafsir hati lelaki ni.... ..minta lelaki lah yang jawab persoalan ini ye, Sebenarnya Cik Semut nak minta panda