KLIK KLIK

24.6.21

Salah Siapa?

Bismillahirahmanirrahim 
Assalamualaikum w.b.t...... 



Permulaan mencipta salah orang itu adalah virus kepada generasi seterusnya untuk saling menyalahkan.

.....walau sebenarnya sering menyalahkan itu sebenarnya lahir dari titik hitam dari hatimu.


 Terima kasih meluangkan masa di blog ini.
"Lebih baik menyalahkan diri sendiri supaya tidak angkuh dan punya kesedaran untuk memperbaiki diri."


22 comments:

  1. 😅kan kena sebijik dgn ikan
    kan setuju kalau diteliti senikata bangau oh bangai ni semua salahkan pd yg lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, betul... xde nak salahkan diri sendiri pun, termasuk ular last sekali.

      Delete
  2. ehh bukan salah najib keeew? 😅😅😅

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHAHAHA!!!pagi pagi dah gelak. .this really make my day ! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. bagus utk permulaan hari. Enjoy your day!

      Delete
  4. Betul jugak dialog ikan dan bangau tu . Tanpa usaha tiada kejayaan yang akan datang bergolek .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..bangau dah kena sound dengan ikan tu.

      Delete
  5. Usaha sendiri baru kejayaan itu lebih manis hehehe :)

    ReplyDelete
  6. letih minda nyanyi versi ori..

    hehe..yg ni best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu favourite tu. bila dah besar ni baru faham yang tersiratnya.

      Delete
  7. Betul. Selalu nak salahkan orang. Salah diri sendiri tak nampak.

    ReplyDelete
  8. Alamak... Plot twist pulak! hahahaha

    ReplyDelete
  9. itulah...lumrah kehidupan..kiut la ikan itewwww..

    ReplyDelete
  10. Betul LA tu. Kita sering nak salahkan orang lain. Cuba satu-satu isu tu kita kaitkan dengan diri kita sendiri.

    ReplyDelete
  11. hhehehehe apa pun semua kene berusaha tak boleh nak tunggu makanan sampai depan mata

    ReplyDelete
  12. yang tak best tu kadang macam madu, manis je rasa

    ReplyDelete
  13. Lagu yang menyindir dengan penuh bermakna..
    Asyiklah mencari salah orang tanpa mahu melihat kemalasan diri..

    ReplyDelete
  14. kan......

    kenapa?
    sebab dia...
    kenapa?
    sebab dia...

    tiada akhirnya!

    ReplyDelete

Klik Sekali