KLIK KLIK

19.9.21

10 Fakta Gel Pembersih Wajah Tanah Liat Azyma Care

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.

Memang dah lama jatuh cinta dengan produk-produk Azyma Care. Biasanya pakai Body Wash sahaja, tapi apabila mereka keluarkan pencuci muka, memang tak lepaskan peluang untuk membuat tempahan. Dah pakai sebulan yang lalu. Kali ni, sekali lagi repeat order. 🤗 


Kenapa suka dengan Gel Pembersih Wajah Azyma Care ni?. 

Gel Pembersih Wajah Azyma Care mempunyai 10 fakta menarik untuk dikongsikan. : 

1. Ianya satu produk buatan Malaysia yang berkualiti dan bagus untuk kulit wajah. 
2. Mengekalkan 5 bahan utama iaitu tanah liat Kaolin, lavender, timun, alor vera dan chamomile yang mempunyai khasiat tersendiri. 
3. Ditambah dengan kandungan istimewa iaitu Royal Jelly & Ekstrak Propolis Lebah.
4. Sesuai digunakan untuk kulit lelaki dan perempuan. (Jimat dan boleh digunakan seisi keluarga). 
5. Bau harum bahan semulajadi botani yang terdapat dalam gel pembersih muka ini sangatlah menenangkan.
6. Mendapat sijil halal dan gunakanlah tanpa was-was.
7. Telah diuji secara dermatologi serta Hypoallergic.
8. Bebas SLES & SLS
9. Bebas Paraben 
10. Bebas Pewarna Sintetik 

Hebat; bukan? 
Selamat untuk digunakan.

Sebarang maklumat lanjut dan cara mendapatkan produk Azyma Care ni sila layari :
Anda pasti teruja!.



"Untuk setiap berita (yang dibawa oleh rasul-rasul) ada (waktu) terjadinya dan kelak kamu akan mengetahui." (Al-An'am : 67)


14 comments:

  1. Eh rasa sebelum ini ada komen.
    Bagus produk ini kalau tiada paraben.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, betul sebelum ni ada buat entri sharing pasal produk ni. Ni dah repeat order, perkara yang bagus, mestilah nak share banyak kali.

      Delete
  2. Salam kenal Afiza, terima kasih sudi jengah ke blog saya yang tak seberapa ini. Semoga persahabatan akan terus terjalin.

    ReplyDelete
  3. Tanah liat takpe... jangan perangai liat... hehehe

    ReplyDelete
  4. tanah liat serasi kut dgn wajah mmanusia sbb kita asal dari tanah kan

    ReplyDelete
  5. kalau kita guna rasa selesa dengan kulit memang takkan tukar lain

    ReplyDelete
  6. menarik produk ni SS :)
    tq sharing!

    ReplyDelete
  7. menarik. sebelum ni pernah jumpa produk mask je yg guna bahan tanah liat :D

    ReplyDelete
  8. Salam. Tkasih sudi singgah baca blog saya...

    ReplyDelete
  9. Menarik produk ni ada campur Royal Jelly & Ekstrak Propolis Lebah tu. Senang boleh guna seisi keluarga terus.

    ReplyDelete
  10. Bila memberi kesan yang elok patut sebarkan. Terima kasih share.

    ReplyDelete

Klik Sekali