KLIK KLIK

7.8.14

Musykil dengan 'Anonymous'

Assalamualaikum.

Ada sesiapa boleh tolong terangkan apa dah berlaku kat blog aku ni?
Kot-kot engkau orang pun sama pernah terkena macam aku?

Tengok top entry Tajuk 'Hari Sibuk' tapi bila klik keluar kat address tajuk entry 'Rindu Dia'.

Pastu, tengok kat comments, mak aii... banyak nye comment! Aku ni bukan famous pun blogging. Suam-suam kuku je. Tapi komen ni paling banyak. Tapi semua speaking ala-ala blogger dari oversea aje... ape kes??



Cuba korang tengok. Dekat entry tulis Hari Sibuk, tapi dekat address tulis Rindu Dia.

Pastu korang baca laa comment2 dari Anonymous-anonymous tu.... Aku rasa pelik je.
banyak pulak tu...


Kenapa ini terjadi?
Adakah virus menular?

Tengok-tengok balik, semua komen tu tahun 2012-2013. Masa tu aku dah tak aktif blogging. Sebab tu aku tak perasan. Ada sesape boleh tolong bagitau apakah sebabnye?

7 comments:

  1. spam kot?hehe sy singgah sambil klik2 nuffnang :D

    ReplyDelete
  2. apa yang saya patot buat ek...

    ok. saya singgah klik2 nuffnang awak jugak pas ni.. =D

    ReplyDelete
  3. spam tu. lepas ni kau kena tapis komen yang masuk.

    anyway, followed your blog :D

    ReplyDelete
  4. Fadzi Razak..

    Aku tak reti nak tapis macam mana..huhuhu... aku pandai taip je...

    Tq coz follow my blog. =D

    ReplyDelete
  5. spam semua tu.. kalau nak tapis, dekat setting > comment moderation > tanda kan pada always. every comment perlu approval and kalau spam tu click pada spam.

    saya buat mcmtu..lepastu xmuncul dah komen2 spam..

    selamat hari raya semut senyum..saya click iklan airasia & oldtown dah..

    ReplyDelete
  6. Singgah sini. follow this blog. salam perkenalan semut senyum

    biasa la tu komen anonymous memang banyak

    ReplyDelete

Klik Sekali